Nazovite: 01 379 0872 | E-mail: info@dentalcentar.hr

DentalCentar

CDM dr. Bušić

Naš stručni tim pruža vrhunsku uslugu iz svih područja stomatologije.

Pošaljite upit Više

Široka ponuda

Usluge iz svih područja stomatologije: preventiva, konzervativa, kirurgija, implantologija, protetika, endodoncija...

Pošaljite upit Više

Tehnologija i materijali

Koristimo samo najbolju tehnologiju i materijale renomiranih svjetskih proizvođača. RTG / RVG dijagnostika.

Pošaljite upit Više

Stručno osoblje

Veliku važnost pridajemo profesionalnosti našeg osoblja ulažući u neprestano stručno usavršavanje i praćenje napretka u znanosti.

Pošaljite upit Više

Zadovoljni pacijenti

Naša osnovna preporuka su zadovoljni pacijenti koji u CDM-u, uz prihvatljive cijene, uspijevaju trajno i kvalitetno riješiti problem.

Pošaljite upit Više

O nama

Centar Dentalne Medicine dr. Bušić

CDM je centar dentalne medicine koji se bavi uslugama iz domene stomatologije. Naš stručni tim je educiran da vam pruži vrhunsku uslugu uz vrhunsku opremu, materijale i povoljne cijene.

Nudimo usluge iz svih područja stomatologije, preventive, konzervative, kirurgije, implantologije, protetike, endodoncije itd.

Glavni liječnik

dr. Mario Bušić

Osnivač i glavni liječnik

Dr Mario Bušić je rođen u Jajcu (BiH) 1954.g. Osnovnu i srednju školu je završio u Bugojnu, a stomatološki fakultet 1978. god. u Sarajevu. Poslije toga radi u Domu zdravlja Bugojno do 1988. g. kada osniva svoju privatnu ordinaciju (među prvima u BiH).

Za vrijeme svoje dugogodišnje prakse trajno se educira na kongresima i tečajevima kako u HR tako i u inozemstvu kod priznatih svjetskih stručnjaka iz svih područja dentalne medicine, a poseban interes pokazuje prema implantologiji.

Posjeduje licencu za ugradnju Champions implantata njemačkog proizvođača gdje se u više navrata educira kod priznatog dr. med. dent. Krešimira Špišića, dipl. implantologa iz Neu Isenburga (Njemačka), koji radi sa implantatima od 1995. godine.

Ordinacija

Na vrh